Köszöntő

 

 

Sok szeretettel köszöntöm Önt Heréd község lakossága nevében, egyben köszönöm, hogy ellátogatott hozzánk. Igaz, most csak az interneten keresztül, de remélem a virtuális látogatást követi majd egy valódi látogatás is, és felfedezheti ennek a gyönyörû kis falunak a hangulatát és páratlan szépségét, nyugalmát.
Ha tovább lapoz, betekintést nyerhet Heréd község történetébe, megismerheti elõdeink életét, bõséges információt kap a jelenünkbõl és bepillanthat a jövõre vonatkozó elképzeléseinkbe is.
Településünk igen kedvezõ földrajzi környezetben helyezkedik el. Heves megye déli csücskében, Hatvan várostól 6 km-re az M 3-as autópályától 3 km-re, ami nagyban megkönnyíti a Budapestre való feljutást. Nem elhanyagolható, hogy a Mátra légvonalban csak alig 20 km-re van tõlünk.
Fontos tudni rólunk, településünket õsidõk óta igaz magyar emberek lakják, akik kemény munkával mindig biztosították maguk és családjuk boldogulását.Büszkén elmondhatom, hogy településünk infrastruktúrája teljes mértékben kiépült. Minden utcánk pormentes, aszfaltozott, a vezetékes ivóvíz, a gázvezeték, a csatornahálózat, a villany- és telefonhálózat minden utcában kiépítésre került. Még ez évben elkezdõdik a kábel-televíziós hálózat megvalósítása is.
Úgy gondolom, ezek olyan elõnyök, mely ösztönzõ lehet mindazoknak, akik velünk, itt Heréden akarnak élni, vagy letelepedni.
Ha bármiben is felkeltettem érdeklõdését, keressen fel minket, gyõzõdjön meg szermélyesen is községünk lakóinak vendégszeretetérõl.


Kómár József
polgármester

 

   
 
 

    Copyright (C) 2003, your company name. all right reserved